Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Secretaria   >   Preguntes més freqüents
Preguntes més freqüents

En aquesta secció volem contestar les preguntes més freqüents que ens feu respecte de les EOI: el seu funcionament, organització, exàmens... així com totes aquelles preguntes que ens feu arribar i que tinguin rellevància per a tothom.

Per conèixer a fons el funcionament dels procediments més freqüents dintre de l’escola, us recomanem que llegiu el Reglament de Règim intern.

1.- Quin tipus de cursos hi ha?

OFICIALS: Són els cursos que segueixen l’actual pla d’estudis. Poden ser:
      - PRESENCIALS
            - Extensius: Dues hores cada dos dies; dilluns, dimecres i divendres (alterns) o dimarts, dijous i divendres (alterns) durant tot un curs lectiu.
            - Intensius: Dues hores de dilluns a divendres durant un quadrimestre (1r va d’octubre a gener i el 2n va de febrer a maig).
      - SEMIPRESENCIALS: Dues horas setmanals, amb molt treball on line de recorreguts creats per a Moodle. 
        
NO OFICIALS:
      - Monogràfics
      - Estiu
      - Centre d’autoaprenentatge

2.- La assistència és obligatòria?

Sí.

3.- Si sóc alumne antic puc accedir a un altre idioma sense passar pel sorteig?

No. La plaça la tens en un idioma, per obtenir-ne una altra has de passar pel procediment de preinscripció, sorteig i matrícula.

4.- Si sóc alumne d’un curs d’estiu puc accedir al següent nivell sense passar pel sorteig?

No. Els alumnes d’estiu no són alumnes de cursos oficials, per tant, per accedir a aquests cursos han de passar pel procediment de preinscripció, sorteig i matrícula amb l’avantatge que la nota del curs d’estiu els permet preinscriure’s a un curs concret sense haver de fer prova de nivell.

5.- Si sóc alumne de That’s English! Puc passar directament a classes presencials?

Els alumnes de That’s English! Són alumnes oficials dintre de la modalitat a distància. Una vegada hagin superat els tres cursos (9 mòduls), tenen plaça reservada a la modalitat presencial, per al quart nivell. Si no han superat tots els mòduls hauran de passar pel procediment de preinscripció,sorteig i matrícula amb l’avantatge que no hauran de fer prova de nivell sinó que es poden preinscriure al curs directament superior a l’últim aprovat.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació