Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Informació General   >   Què és una EOI?
Què és una EOI?

En Castellano

Les EOI són centres públics de règim especial on s'imparteix l'ensenyament d'idiomes. La finalitat d'aquest ensenyament és la capacitació de l'alumne en l'ús efectiu dels idiomes com a vehicle de comunicació.

Les EOI imparteixen en cada idioma cinc cursos. El tipus d'ensenyament és presencial i cada curs té una durada de 130 hores.

El  Reial Decret 1629/2006, de 29 de desembre, fixa els aspectes bàsics del currículum dels ensenyaments d'idiomes de règim especial  i determina les exigències mínimes del nivell bàsic, a efectes de certificació, i  els ensenyaments mínims per als nivells intermedi i avançat dels idiomes que s'imparteixen a les Escoles Oficials d'Idiomes. En aquest reial decret també s'estableixen els efectes dels certificats acreditatius de la superació dels nivells bàsic, intermedi i avançat d'aquests ensenyaments.

Dels primers cinc cursos de cada idioma, primer i segon corresponen al Nivell Bàsic, tercer al Nivell Intermedi i quart i cinquè al Nivell Avançat. Al final de cada cicle s'obté el corresponent certificat: Certificat del Nivell Bàsic, el Certificat del Nivell Intermedi  i  el Certificat del Nivell Avançat,. Els idiomes que s'imparteixen a l'EOI Barcelona - Vall d'Hebron són l'alemany, l'anglès, el català per a no catalanoparlants, l'espanyol per a estrangers i el francès.

També s'imparteix des del curs 2012-2013 el Nivell C1 d'anglès i francès. L'alemany s'imparteix des del curs 2014-2015.

A les EOI també es poden organitzar altres cursos i activitats destinades a l'aprenentatge dels idiomes, com ara, cursos monogràfics, i cursos intensius d'estiu d’altres idiomes.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació