Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos monogràfics i de llengua instrumental   >   Monogràfics anuals curs 2022-23
Monogràfics anuals curs 2022-23

BOOK CLUB

 

DATES HORARI AULA
8 sessions presencials un dijous al mes del 20/10 al 18/05 17:30-20:00  
 

Idioma: Anglès

Tipus de curs: monogràfic

Durada:  Curs semipresencial de 40 hores anuals (8 sessions presencials de 2,5 hores + 20 hores de treball autònom a través de la plataforma Moodle). Dates de les sessions presencials: dijous 20.10.22, 17.11.22, 15.12.22, 19.01.23, 16.02.23, 16.03.23, 20.04.23 i 18.05.23

Preu254€ /bonificat: 127€/ exempt: 30€ (segons tarifes oficials del Departament d’Educació).
 
Nombre d’alumnes per grup: fins a 20
 
Nivell mínim requerit: B2 
 
Professor/a: Ariadna Duran

Presentació: 

Curs dirigit a alumnat amb un nivell elevat d'anglès (B2-C1-C2) i que li agradi la lectura i la literatura. A través del club de lectura en anglès, es dona la possibilitat de seguir aprofundint en els coneixements de la cultura anglòfona.
 

Objectius i continguts

Comprendre i interpretar de forma crítica diferents obres destacades de la literatura anglòfona. Familiaritzar-se amb el context històric i social en què van ser escrites les obres, així com la biografia dels seus autors i autores. Participar amb comoditat i fluïdesa en debats orals i fòrums en línia sobre les lectures, utilitzant la llengua anglesa amb eficàcia i correcció. Aprofundir en el coneixement d'expressions, formes lèxiques i sintàctiques pròpies del registre culte/literari de la llengua anglesa, en diferents varietats dialectals, socials i històriques. Comprendre textos orals i escrits que tracten sobre l'obra, l'autor/a i/o el període. 

 

Avaluació

Avaluació continuada: la professora farà un seguiment de la participació de l'alumnat a les sessions presencials i a les tasques de Moodle, i donarà feedback individual i col·lectiu. S'afavorirà l'autoavaluació i la coavaluació com a element de millora del procés d'aprenentatge. Cal haver assistit a un mínim del 80% de les sessions presencials, per tal de poder rebre el certificat d'aprofitament del curs. Així mateix, cal haver realitzat les tasques proposades a l'entorn Moodle. Si l'alumnat no realitza totes les tasques, però assisteix al 80% de les sessions, rebrà un certificat d'assistència.
 
 
Certificat

En acabar el curs, es donarà un certificat acreditatiu. Es requereix un 80% d’assistència per obtenir-lo.

Algunes universitats de Catalunya reconeixen aquest curs com a crèdit d'idiomes de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

 

Si el curs s’anul·la es retornarà l’import de la matrícula
En el cas de renúncia per part de l’alumne, no es retornarà l’import de la matrícula.
L’escola es reserva el dret de cancel·lar els grups que no arribin al nombre mínim d’alumnes establert.

 
 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació