Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos d'Estiu   >   Matrícula de cursos d'estiu 2022
Matrícula de cursos d'estiu 2022

INFORMACIÓ SOBRE EL PROCÉS DE MATRÍCULA ALS CURSOS INTENSIUS D’ESTIU 2022

 

CALENDARI D’ACTUACIONS

Del 25 d'abril al 23 de juny 

Matrícula als cursos de tots els idiomes (vegeu informació més detallada a l'apartat "La matrícula pas a pas").

A partir del 25 d'abril

Tests de nivell en línia (es durà a terme una vegada hàgiu formalitzat el pagament de la matrícula). Vegeu informació més detallada sobre els test de nivell a l'apartat "Test de nivell".

A partir del 23 de juny

Resultat del test de nivell i publicació dels grups/nivells.

27 de juny-15 de juliol

Cursos d’anglès per a adolescents.

1-21 de juliol

Cursos de llengua (anglès adults, alemany, espanyol i francès) i monogràfics d'estiu (vegeu oferta de cursos monogràfics d'estiu).

 

 

LA MATRÍCULA PAS A PAS

MATRÍCULA 

Es pot fer online en qualsevol moment a partir del 25 d'abril o presencialment els divendres 13, 20, 27 de maig i 3 de juny al matí (de 10.00 a 14.00h). No cal demanar cita prèvia. A més a més, també presencialment a partir del 16 de maig en horari de secretaria (dimarts i dimecres, de 10.00 a 14.00; dilluns i dijous, de 16.00 a 20.00 h). En aquest cas cal demanar cita prèvia https://eoivalldhebron.simplybook.it/v2/

La matrícula online es fa a través d’un qüestionari de matrícula al qual es podrà accedir a partir de dilluns 25 d'abril. N'hi ha un per a cada idioma (anglès adults, anglès adolescents, alemany, espanyol i francès) i un de general per a cursos monogràfics d'estiu.

Al finalizar la matrícula rebreu una còpia d’aquesta al vostre correu electrònic.

 

DOCUMENTACIÓ

La documentació requerida per formalitzar la matrícula inclou:

  • DNI, NIE, o passaport.
  • Certificat acreditatiu de nivell, si escau.
  • Carnet de bonificació de taxes (per familia nombrosa, discapacitat, etc.), si escau.

En el cas de la matrícula online s’haurà d’adjuntar la documentació directament al qüestionari de matrícula. Els arxius que pugeu poden ser documents, pdf o imatge. 

 

PAGAMENT

 

El pagament es farà amb carta de pagament. En cas de fer la matrícula presencialment, es pot fer el pagament amb targeta.

Si la matrícula es fa online, en un termini de 3 dies després de fer la matrícula, el personal de secretaria enviarà a l’alumnat un correu electrònic amb la carta de pagament. Cal fer el pagament dins les 48 hores posteriors a la recepció del correu electrònic. 

 

TEST DE NIVELL

Qui no l’ha de fer? 

L’alumnat que té un nivell acreditat oficialment (en aquest cas l’alumne/a es pot matricular directament al nivell superior), l’alumnat apte/a de cursos oficials ordinaris de l’EOI i l’alumnat sense coneixements previs de l’idioma (en aquest cas cal matricular-se directament del nivell A1).

Qui l’ha de fer?

L’alumnat que no té un nivell acreditat oficialment o que no sap quin és el seu nivell actual.

Com i quan es fa?

Els tests de nivell es fan en línia, tret dels tests de nivell d'espanyol que també es poden fer presencialment: dimecres 25 de maig (12:15h o 16h, aula 14) o dimecres 15 de juny (10h o 17h, aula 34). En el cas dels cursos d'espanyol, si s'escull el test presencial, cal presentar-se el dia i a l’hora convocats amb el DNI/NIE/passaport.

Per a la resta d'idiomes, cada coordinador d’idioma enviarà un correu electrònic a l’alumne/a amb l’enllaç del test de nivell un cop s’hagi formalitzat i pagat la matrícula.

Quan sabré el resultat?

A partir del 23 de juny s’informarà del resultat del test de nivell, el grup/nivell assignat i es publicaran els grups.

 

NIVELLS

Els cursos d’estiu són de 60 hores i cobreixen la primera o segona franja d’un curs ordinari oficial de l’EOI de 130 hores. Un cop tot l’alumnat matriculat estigui anivellat es podrà informar de la franja del curs.

Al qüestionari de matrícula, a l’apartat “Quin nivell vols fer?”, s’haurà d’escollir o bé el nivell que es vol cursar o bé test de nivell. Són opcions excloents. Si es disposa d’un certificat acreditatiu de nivell oficial o es té un curs ordinari oficial de l’EOI aprovat, s’escollirà el nivell següent. Si no, s’escollirà fer test de nivell.

 

CONTACTE

Per a qualsevol consulta relacionada amb aspectes administratius com la matrícula, documentació, pagament, etc. adreceu-vos a infoeoibcnvh@gmail.com (secretaria de l’EOI Vall d’Hebron).

Per a qualsevol consulta relacionada amb aspectes pedagògics adreceu-vos al/la coordinador/a de cada idioma:

Anglès (adults i adolescents): gemma.espluga@gmail.com  (Gemma Espluga)

Francès: j_chmartin@yahoo.es (Jean-Christophe Martin)

Espanyol: spanishsummereoivallhebron@gmail.com (Blanca Hurtado)

Alemany i monogràfic Japonès: ntrias2@xtec.cat (Núria Trias)

 

 

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació