Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos d'Estiu   >   CURSOS D'ESTIU. ESCOLA OFICIAL IDIOMES BARCELONA - VALL D' HEBRON. 2020
CURSOS D'ESTIU. ESCOLA OFICIAL IDIOMES BARCELONA - VALL D' HEBRON. 2020


CURSOS INTENSIUS


L’ESCOLA OFICIAL D' IDIOMES VALL D’HEBRON organitza cursos intensius durant el mes de juliol i cursos especials per a adolescents a partir de l'última setmana de juny


Cursos de 2-3-4 setmanes, 2-3-4 hores diàries de dilluns a divendres.  Matí o tarda.

    


Anglès


Francès


Alemany


Cursos
adolescents


Japonès


Español

Spanish

Resultado de imagen de FLAG COREA SUR

Coreà

 

INFORMACIÓ GENERAL

 

QUÈ SÓN?

 

Són cursos de 40, 60 o 80 hores, en sessions de matí i/o de tarda (segons l’idioma), organitzats pel Departament de Cursos Especials d’Educació Permanent i de Perfeccionament al marge dels programes oficials. No són equivalents als cursos regulars d’un mínim de 130 hores que hi tenen lloc al llarg d’un any acadèmic. Per aquest motiu, tot i que el programa general dels cursos d’estiu correspon al dels cursos regulars, en un curs d’estiu no s’assoleixen tots els continguts i els objectius del programa general.

 

Els cursos combinen la docència a l’aula amb activitats que fomenten l’adquisició i la pràctica de la llengua objecte d’estudi (xerrades, conferències, obres de teatre i altres activitats culturals).

 

DURADA

 

Del 29/06/2020 al 24/07/2020, ambdós inclosos.

Consultar cada curs en particular per les dates específiques d’inici i final de curs.

 

PREU

 

Cursos de 20 hores: 122,80€ (preu del material no inclòs).

Cursos de 30 hores: 158,80€ (preu del material no inclòs).

Cursos de 40 hores: 194,80 € (preu del material no inclòs).

Cursos de 60 hores: 266,80€ (preu del material no inclòs).

Cursos de 80 hores: 338,80 € (preu del material no inclòs).

 

Preus públics segons l’Ordre ENS/169/2012, de 14 de juny

 

NIVELLS

 

Nivells de l'EOI

Nivells Marc europeu comú de referència

1r

A1 usuari bàsic

2n

Se situa a la franja de l' A2 (usuari bàsic)

3r

Se situa a la franja de B1 (primer nivell de l'usuari independent)

4t

Se situa a la franja de B2.1 (usuari independent)

Se situa a la franja de B2.2.1 (usuari independent i avançat)

C1

Se situa a la franja del C1 (usuari experimentat)

 

Dins de cadascun dels nivells, pot haver-hi subnivells per tal d’adaptar els continguts als coneixements dels alumnes de cada grup.

Els grups de nivell A (primera part d’un curs anual) donen accés a cursar el mateix nivell en els cursos anuals extensius/intensius al següent curs acadèmic i els grups de nivell B (segona part d’un curs anual) donen accés al següent nivell. És imprescindible aprovar el curs. 

 

MATRÍCULA

 

La matrícula serà durant l'abril, el maig i el juny,  online i presencial. No hi ha sorteig per accedir als cursos i el pagament es fa al moment, amb targeta de crèdit/dèbit o carta de pagament que s’ha de fer efectiu en 48 hores. Consulteu cada idioma per les especificacions concretes de cada curs referent als períodes i mètode de matriculació.

Les matrícules gratuïtes o amb excepció de taxes es faran presencialment al centre, en funció del calendari establert.

Matrícula online: del 4 de maig al 21 de juny (fins el 17 de juny en el cas d’anglès per adolescents)

Matrícula presencial a Secretaría:

22 de maig, de 10.00 a 14.00 

25 i 28 de maig, de 16.00 a 20.00 h

9 de maig, de 10.00 a 14.00 h

 

A partir del 8 de juny:

dimarts i dimecres, de 10.00 a 14.00 h

dilluns i dijous, de 16.00 a 20.00 h

26 de juny de 10.00 a 13.00 

 

Horari de Secretaría

MATINS: DIMARTS I DIMECRES, DE 10.00 A 14.00 H

TARDES: DILLUNS I DIJOUS, DE 16.00 A 20.00 H


 

Edat mínima

 

Cursos generals de 80 hores. En el cas de l’anglès, cal complir 16 anys abans del 31 de desembre d'aquest any. Pel que fa a la resta d’idiomes, i els cursos d'anglès de 60 hores cal tenir el títol de graduat escolar o tenir aprovat el 2n curs d’ESO i complir 14 anys abans del 31 de desembre d'aquest any.

 

Documentació 

 

Els menors han de presentar les autoritzacions necessàries.

És imprescindible adjuntar escanejada (en format  PDF o imatge, mida màxima de 2 MB),  en el moment de la matrícula, la documentació següents:

 

DNI/NIE o passaport

Acreditació del nivell reconegut a la taula, si s’escau

Documentació justificativa corresponent, en el cas de bonificació (50%) o exempció de pagament de la matrícula (només s’han de pagar 30,00 €). Les matrícules gratuïtes o amb excepció de taxes es faran presencialment al centre, en funció del calendari establert.

 

Informació important

Si queden places lliures, la matrícula restarà oberta fins al dia de l’inici de les classes.

S’anul·larà la matrícula a totes les persones que no facin efectiu el pagament dins del termini. 

Un cop iniciat el curs, no es retornarà  l’import de la matrícula.

Si el curs s'anul.la es retornarà l'import de la matrícula. L'escola es reserva el dret de cancel.lar els grups que no arribin al mínim d'alumnes establert.

Aquests cursos no donen preferència a la matrícula del curs oficial. La matrícula es realitzarà sense sorteig. En cas de no haver-hi prou places disponibles, es té en compte l’ordre de matrícula.

Aquests cursos estan reconeguts pel Departament d'Ensenyament. Algunes universitats de Catalunya els reconeixen com a crèdits de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

Si l’alumne no assisteix a un mínim del 65% tindrà una penalització i no es podrà matricular gratuïtament a cap curs especial durant dos anys.

Per a qualsevol problema o incidència amb la matrícula, podeu contactar amb el Departament de Cursos Especials (cesp.vh@gmail.com)

 

 

 

TEST DE NIVELL

 

El test és obligatori per a tot l’alumnat matriculat a cursos d’estiu, excepte per als principiants absoluts, els alumnes oficials del mateix curs acadèmic o si es té una equivalència reconeguda a la taula. En els dos darrers casos, l’alumne haurà d’acreditar el seu nivell.

Durant el procés de matrícula s’haurà d’escollir el dia per fer el test de nivell. En el cas d’anglès hi ha la possibilitat de fer el test de nivell online (excepte en el cas d’adolescents, que és sempre presencial).

 

AVALUACIÓ I CERTIFICACIÓ

 

Els cursos d’estiu s’avaluen formalment i donen dret a un certificat de curs o d’assistència: els alumnes que hagin complert el requisit d’assistència, però que no hagin assolit els objectius del curs, tenen dret a un certificat d’assistència, i els alumnes que el superin obtindran un certificat del curs. En qualsevol dels casos, es requereix haver-hi assistit un 80% per obtenir-lo.

L’alumnat que hagi cursat i aprovat un curs d’estiu d’un mínim de 60 hores al juliol anterior podrà accedir al mateix curs per completar el nivell. En cas que hagi cursat i aprovat un curs d’estiu d’un mínim de 60 hores corresponent a la segona part d’un curs ordinari d’EOI, podrà accedir al nivell següent. Els grups de nivell A (primera part d’un curs anual) donen accés a cursar el mateix nivell en els cursos anuals extensius/intensius al següent curs acadèmic i els grups de nivell B (segona part d’un curs anual) donen accés al següent nivell. És imprescindible aprovar el curs. 

Algunes universitats de Catalunya reconeixen alguns d’aquests cursos com a crèdits d’idioma de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

 

HORARI DE SECRETARIA

 

MATINS: DIMARTS I DIMECRES, DE 10.00 A 14.00 H

TARDES: DILLUNS I DIJOUS, DE 16.00 A 20.00 H

 

Instal.lacions i serveis de l’EOI VALL HEBRON

Durant el curs intensiu d’estiu, els alumnes tenen dret als serveis que proporciona l’escola:

Bar/ cafeteria

Aula d’informàtica

Biblioteca i préstec de llibres

Sala d’estudis

Llibreria

Aire condicionat.

Wifi 

 

Nota: Totes les informacions d'aquest web estan subjectes a possibles canvis

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació