Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos d'Estiu   >   CURSOS D'ESTIU. ESCOLA OFICIAL IDIOMES BARCELONA - VALL D' HEBRON.
CURSOS D'ESTIU. ESCOLA OFICIAL IDIOMES BARCELONA - VALL D' HEBRON.


CURSOS INTENSIUS


L’ESCOLA OFICIAL D' IDIOMES VALL D’HEBRON organitza cursos intensius durant el mes de juliol i cursos especials per a adolescents a partir de l'última setmana de juny


Cursos de tres o  quatre setmanes, 3 o 4 hores diàries de dilluns a divendres.  Matí o tarda.


 

 

 

    


Anglès


Francès


Alemany


Cursos
adolescents


Japonès


Español
Spanish


Informació general:

Els cursos combinen la docència a l’aula amb activitats que fomenten l’adquisició i la pràctica de la llengua objecte d’estudi (xerrades, conferències, obres de teatre i altres activitats culturals).

Requisits  per matricular-se.  SENSE SORTEIG. La matrícula serà durant l'abril, el maig i el juny,  en línia i presencial. Consulteu cada idioma.

Cursos generals de 80 hores. En el cas de l’anglès, cal complir 16 anys abans del 31 de desembre d'aquest any. Pel que fa a la resta d’idiomes, i els cursos d'anglés de 60 hores cal tenir el títol de graduat escolar o tenir aprovat el 2n curs d’ESO i complir 14 anys abans del 31 de desembre d'aquest any.

Nivells.

Nivells de l'EOI

Nivells Marc europeu comú de referència
1r A1 usuari bàsic
2n Se situa a la franja de l' A2 (usuari bàsic)
3r Se situa a la franja de B1 (primer nivell de l'usuari independent)
4t Se situa a la franja de B2.1 (usuari independent)
Se situa a la franja de B2.2.1 (usuari indenpendent i avançat)
5é Plus Se situa a la franja de B2.2.2  (usuari avançat preparatori C1)

 

Certificats. Els cursos d’estiu s’avaluen formalment i donen dret a un certificat. En qualsevol dels casos, es requereix haver assistit a un 80% del curs per obtenir-lo.

CERTIFICAT CURS. Aquells alumnes que han assolit els objectius del curs.

CERTIFICAT  D’ASSISTÈNCIA. Aquells que no hagin assolit els objectius del curs, però que tenen dret a un certificat d’assistència.

Important

 • Un cop iniciat el curs, no es retornarà  l’import de la matrícula.
 • Si el curs s'anul.la es retornarà l'import de la matrícula. L'escola es reserva el dret de cancel.lar els grups que no arribin al mínim d'alumnes establert.
 • Aquests cursos no donen preferència a la matrícula del curs oficial. La matrícula es realitzarà sense sorteig. En cas de no haver-hi prou places disponibles, es té en compte l’ordre de matrícula.
 • Els menors han de presentar les autoritzacions necessàries.

Crèdits per a alumnat universitari . Aquests cursos estan reconeguts pel Departament d'Ensenyament. Algunes universitats de Catalunya els reconeixen com a crèdits de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

Test de nivell. És obligatori per a tot l'alumant , excepte per als principiants absoluts, alumnes del mateix curs acadèmic, del passat curs d'estiu o amb titulació reconeguda segons idioma. En aquest cas,  l'alumne haurà d'acreditar el seu nivell.

Instal.lacions i serveis de l’EOI VALL HEBRON

Durant el curs intensiu d’estiu, els alumnes tenen dret als serveis que proporciona l’escola:

 • Bar/ cafeteria
 • Aula d’informàtica
 • Biblioteca i préstec de llibres
 • Sala d’estudis
 • Llibreria
 • Aire condicionat.
 • wifi

Horaris de secretaria

 • MATINS: DIMARTS I DIMECRES, DE 10.00 A 14.00 H
 • TARDES: DILLUNS I DIJOUS, DE 16.00 A 20.00 H

 

Nota: Totes les informacions d'aquest web estan subjectes a possibles canvis

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació