Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos d'Estiu   >   CURSOS INTENSIUS D'ESTIU 2021
CURSOS INTENSIUS D'ESTIU 2021

 

                                                                                                                                                             

                                                           ANGLÈS                             FRANCÈS                       ALEMANY                   ESPAÑOL PARA EXTRANJEROS

                                      (ADULTS I ADOLESCENTS)                                                                                                SPANISH FOR FOREIGNERS                                                                               

  

INFORMACIÓ GENERAL

L’EOI Barcelona Vall d’Hebron organitza cursos intensius d’anglèsfrancèsalemany, i espanyol per a estrangers  durant el mes de juliol. També en fem  cursos especials d'estiu d'anglès per a adolescents.

Aquests cursos tenen una durada de 60 hores (3 setmanes), amb classes diàries de 2 hores (classes virtuals) o 3 hores (classes presencials), en torn de matí (de 10:00 a 12:00/13:00h), de dilluns a divendres

Tots els cursos s'imparteixen en modalitat semipresencial, amb classes presencials (mínim del 50%), classes virtuals a través de Zoom i treball autònom a través de Moodle (deures i tasques diverses que l'alumnat haurà de fer diàriament, tant per practicar, reforçar i ampliar el contingut donat durant la sessió presencial / virtual, com per treballar-los a la següent classe on les activitats es basaran en aquesta feina prèvia).

L’enfocament d’aquests cursos és comunicatiu. S’activen els recursos lingüístics necessaris perquè l’alumnat utilitzi la llengua en situacions de la vida real.

Els continguts dels programes de cada idioma s’adeqüen al currículum de les escoles oficials d’idiomes, però no són equivalents als cursos ordinaris de l’any acadèmic, que són de 130 hores lectives. El cursos d'estiu de 60 hores cobreixen el contingut equivalent a la primera franja d'un curs ordinari oficial de 130 hores. Segons demanda i en funció del resultat de l'anivellament de l'alumnat matriculat, s'obriran grups equivalents a la segona franja d'un curs ordinari de 130 hores. 

Els cursos d'estiu s'avaluen formalment amb avaluació continua i una prova final. 

Els cursos tenen un mínim de 12 alumnes i un màxim de 20.

 

CERTIFICATS

Els cursos d’estiu s’avaluen formalment i donen dret a un certificat.

Els alumnes que aprovin el curs (Aptes) i assisteixin a un mínim del 80% de les classes rebran un certificat d'aprofitament. Aquells alumnes no aprovats (no aptes) però amb una assistència mínima del 80% rebran un certificat d'assistència. Aquells alumnes no aptes amb una assistència per sota del 80% no reben cap certificat.

El certificat d'aprofitament dona dret a l'exempció del test de nivell al setembre per matricular-se al cursos ordinaris oficials. Els cursos d'estiu de 60 hores equivalents a la primera franja d'un curs ordinari oficial dona dret a matricular-se directament al mateix nivell al setembre; el cursos equivalents a la segona franja, al nivell següent.

Nota important: aquests cursos no donen preferència a la matrícula del curs ordinari oficial.

Algunes universitats de Catalunya reconeixen aquests cursos com a crèdits de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

 

MATRÍCULA I TEST D'ANIVELLAMENT:

La matrícula es fa directament i sense sorteig fins a omplir totes les places.

Els alumnes hauran de formalitzar la matrícula i fer el pagament abans de fer el test de nivell. Aquelles persones que tinguin un certificat que acrediti el seu nivell podran matricular-se directament al nivell següent sense fer el test d'anivellament. Quan no es disposi d'un nivell acreditat, s'haurà de fer un test d'anivellament. Posteriorment l'escola els assignarà una plaça en el curs corresponent. Les persones sense coneixements previs de la llengua hauran de matricular-se directament a A1. 

La matrícula s'obre el 7 de maig fins el 23 de juny. És presencial a secretaria de l'EOI Vall d'Hebron amb cita prèvia o online a través d'un Google Form. El pagament es pot realitzar amb targeta (presencialment a secretaria), amb transferència bancària o al banc amb carta de pagament en un termini de 48 hores després de formalitzar la inscripció. Atenció! Si es fa el pagament amb transferències, cal especificar el NOM I COGNOM DE LA PERSONA QUE FARÀ EL CURS; si no s'especifica, no es pot identificar qui fa la transferència.

Documentació requerida per formalitzar la matrícula:

     - DNI, NIE o passaport 

     - Documentació oficial per reducció de matrícula (discapacitat, carnet de família nombrosa, monoparental, etc.). Podeu consultar la informació oficial sobre exempcions i bonificacions de taxes del Departament d'Educació en aquest enllaç.

     - Certificat acreditatiu de nivell si escau. Podeu consultar la taula d'equivalències de nivells acreditats d'altres institucions aquí: AlemanyFrancèsAnglès i Espanyol.

És molt important donar dades de contacte correctes (telèfon i correu electrònic) per poder tindre un mitjà de comunicació operatiu amb l'alumnat.

El test de nivell es pot fer online a través d'un Google Forms o presencial al centre. S'haurà d'escollir la modalitat (i dia i franja horària en el cas del test presencial) durant el procés de matrícula. En ambdós casos el test inclou preguntes d'opció múltiple i un escrit. En cas necessari per acabar de definir el nivell, es convocarà als alumnes via correu electrònic a una entrevista oral a través de videoconferència.

Per als cursos d'estiu no es fa cap sorteig de places.

Requisits per matricular-se:

Cal complir 14 anys abans del 31 de desembre de 2021.

 

TUTORIAL DE COM EMPLENAR EL GOOGLE FORM DE MATRÍCULA AQUÍ.

 

PREU

Cursos de llengua instrumental de 60 hores: 295€

Curs monogràfic de 30 hores: 204€

Un cop iniciat el curs no es retornarà l’import de la matrícula.

 

Equivalències dels nivells:

Curs

Nivell segons el MCER

1r

A1 

2n

A2

3r

B1

4t

B2.1

B2.2

C1

C1

 

Nota: Totes les informacions d’aquest web estan subjectes a possibles canvis.

 

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació