Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos d'Estiu   >   CURSOS INTENSIUS D'ESTIU 2023
CURSOS INTENSIUS D'ESTIU 2023

 

                                                                                                                                                             

       ANGLÈS                             FRANCÈS                       ALEMANY                   ESPAÑOL PARA EXTRANJEROS            Monogràfic JAPONÈS

(ADULTS, ADOLESCENTS)                                                                                      SPANISH FOR FOREIGNERS                                                                               

  

INFORMACIÓ GENERAL

L’EOI Barcelona Vall d’Hebron organitza, d'una banda, cursos intensius d’alemany, anglès, francès espanyol per a estrangers  durant el mes de juliol (del 3 al 21 de juliol). També s'ofereixen  cursos intensius d'estiu d'anglès per a adolescents (del 26 de juny al 14 de juliol). Cliqueu més amunt l'idioma que us interessa ↑ per veure l'oferta concreta de cursos intensius d'estiu 2023 de llengua instrumental. El període de matrícula d'enguany serà del 2 de maig fins al 30 de juny.

Aquests cursos tenen una durada de 60 hores (3 setmanes), amb classes diàries de 4 hores (classes presencials), en torn de matí (de 9:30 a 13:30h), de dilluns a divendres. Els cursos, doncs, s'imparteixen en modalitat presencial. 

L’enfocament d’aquests cursos és comunicatiu. S’activen els recursos lingüístics necessaris perquè l’alumnat utilitzi la llengua en situacions de la vida real.

Els continguts dels programes de cada idioma s’adeqüen al currículum de les escoles oficials d’idiomes, però NO són equivalents als cursos ordinaris de l’any acadèmic, que són de 130 hores lectives. El cursos d'estiu de 60 hores cobreixen el contingut equivalent a la primera franja d'un curs ordinari oficial de 130 hores. Segons demanda i en funció del resultat de l'anivellament de l'alumnat matriculat, s'obriran grups equivalents a la segona franja d'un curs ordinari de 130 hores. 

D'altra banda, s'ofereixen també cursos monogràfics de 40 hores d'anglès i japonèsCliqueu més amunt l'idioma que us interessa ↑ per veure l'oferta concreta de cursos monogràfics d'estiu 2023.

Els cursos d'estiu s'avaluen formalment amb avaluació contínua i una prova final. 

Els cursos tenen un mínim de 12 alumnes i un màxim de 22.

Per a qualsevol consulta relacionada amb aspectes pedagògics adreceu-vos al/a la coordinador/a de cada idioma:

Anglès (adults i adolescents): gemma.espluga@gmail.com  (Gemma Espluga)

Francès: j_chmartin@yahoo.es (Jean-Christophe Martin)

Espanyol: spanishsummereoivallhebron@gmail.com (Blanca Hurtado)

Alemany i monogràfic Japonès: ntrias2@xtec.cat (Núria Trias)

 

CERTIFICATS

Els cursos d’estiu s’avaluen formalment i donen dret a un certificat. Això vol dir que els alumnes que aprovin el curs (Aptes) i assisteixin a un mínim del 80% de les classes rebran un certificat d'aprofitament. Aquells alumnes no aprovats (no aptes) però amb una assistència mínima del 80% rebran un certificat d'assistència. Aquells alumnes no aptes amb una assistència per sota del 80% no poden rebre cap certificat.

El certificat d'aprofitament dona dret a l'exempció del test de nivell al setembre per matricular-se al cursos ordinaris oficials. Els cursos d'estiu de 60 hores equivalents a la primera franja d'un curs ordinari oficial dona dret a matricular-se directament al mateix nivell al setembre; el cursos equivalents a la segona franja, al nivell següent.

Nota important: aquests cursos NO donen preferència a la matrícula del curs ordinari oficial.

Algunes universitats de Catalunya convaliden aquests cursos com a crèdits de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne la convalidació.

 

MATRÍCULA I TEST D'ANIVELLAMENT

La matrícula es fa directament i sense sorteig fins a omplir totes les places.

Els alumnes hauran de formalitzar la matrícula i fer el pagament abans de fer el test de nivell. Aquelles persones que tinguin un certificat que acrediti el seu nivell podran matricular-se directament al nivell següent sense fer el test d'anivellament. Quan no es disposi d'un nivell acreditat, s'haurà de fer un test d'anivellament. Posteriorment l'escola els assignarà una plaça en el curs corresponent. Les persones sense coneixements previs de la llengua hauran de matricular-se directament del nivell A1. 

La matrícula es podrà realitzar del 2 de maig fins al 30 de junyEs pot fer online en qualsevol moment a partir del 2 de maig o presencialment  en horari de secretaria (dimarts i dimecres, de 10.00 a 14.00; dilluns i dijous, de 16.00 a 20.00 h). En aquest cas, cal demanar cita prèvia https://eoivalldhebron.simplybook.it/v2/

Documentació requerida per formalitzar la matrícula:

     - DNI, NIE o passaport 

     - Documentació oficial per reducció de matrícula (discapacitat, carnet de família nombrosa, monoparental, etc.). Podeu consultar la informació oficial sobre exempcions i bonificacions de taxes del Departament d'Educació en aquest enllaç.

     - Certificat acreditatiu de nivell, si escau. Podeu consultar la taula d'equivalències de nivells acreditats d'altres institucions aquí: AlemanyFrancèsAnglès i Espanyol.

És molt important donar dades de contacte correctes (telèfon i correu electrònic) per tal de poder tenir un mitjà de comunicació operatiu amb l'alumnat.

El test de nivell es farà en línia a través d'un qüestionari google que us farem arribar per correu electrònic. En el cas d'espanyol, també hi haurà la possibilitat de fer el test de nivell presencialment. Els tests de nivell inclouen preguntes d'opció múltiple i un exercici de producció escrita. Si cal acabar de definir el nivell, es convocarà als alumnes via correu electrònic a una entrevista oral a través de videoconferència.

Per als cursos d'estiu no es fa cap sorteig de places.

Requisits per matricular-se:

Cal complir 14 anys abans del 31 de desembre de 2023.

Vegeu més informacions sobre el procés de matrícula i tests de nivell al subapartat d'aquest web "Cursos d'estiu" > "Matrícula"

https://eoibcnvh.cat/matricula

 

PREUS

Cursos de llengua instrumental de 60 hores: 295€ / bonificat: 177,50€ / exempt: 30€

Cursos monogràfics de 40 hores: 254€ / bonificat: 157€ / exempt: 30€

Un cop iniciat el curs no es retornarà l’import de la matrícula.

 

Equivalències dels nivells:

Curs

Nivell segons el MCER

1r

A1 

2n

A2

3r

B1

4t

B2.1

B2.2

C1

C1

 

Nota: Totes les informacions d’aquest web estan subjectes a possibles canvis.

 

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació