Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos d'Estiu   >   OFERTA D'ESTIU: MONOGRÀFICS EN LINIA 2020
OFERTA D'ESTIU: MONOGRÀFICS EN LINIA 2020


CURSOS INTENSIUS


L’ESCOLA OFICIAL D' IDIOMES VALL D’HEBRON organitza monogràfics en línia durant el mes de juliol.


Cursos de 2-3 setmanes, 3-4 hores diàries de dilluns a divendres.  Matí.

    


Anglès


Francès


Alemany


Español

Spanish

 

 

INFORMACIÓ GENERAL

 

QUÈ SÓN?

 

Són cursos de 30, 40 o 45 hores, en sessions de matí i/o de tarda (segons l’idioma), organitzats pel Departament de Cursos Especials d’Educació Permanent i de Perfeccionament al marge dels programes oficials. No són equivalents als cursos regulars d’un mínim de 130 hores que hi tenen lloc al llarg d’un any acadèmic. Per aquest motiu, en els monogràfics no s’assoleixen tots els continguts i els objectius del programa general.

 

Els cursos monogràfics en línia combinen la docència a l’aula vitual amb treball autònom que fomenta l’adquisició i la pràctica d'habilitats lingüístiques i coneixements socioculturals. Consulteu la informació de cada curs per veure els percentatges de la distribució de les hores dels cursos entre treball autònom i atenció directa amb l'alumnat (classes virtuals amb el grup-classe, petits grups i sessions individuals).

 

DURADA

 

Del 29/06/2020 al 24/07/2020, ambdós inclosos.

Consultar cada curs en particular per les dates específiques d’inici i final de curs.

 

PREU

 

Cursos monogràfics en línia de 30 hores: 169,80€ (preu del material no inclòs).

Cursos monogràfics en línia de 40 hores: 209,80 € (preu del material no inclòs).

Cursos monogràfics en línia de 45 hores: 229,80€ (preu del material no inclòs).

 

Preus públics segons l’Ordre ENS/230/2017, de 9 d'octubre.

 

NIVELLS

 

Nivells de l'EOI

Nivells Marc europeu comú de referència

1r

A1 usuari bàsic

2n

Se situa a la franja de l' A2 (usuari bàsic)

3r

Se situa a la franja de B1 (primer nivell de l'usuari independent)

4t

Se situa a la franja de B2.1 (usuari independent)

Se situa a la franja de B2.2 (usuari independent i avançat)

C1

Se situa a la franja del C1 (usuari experimentat)

 

Dins de cadascun dels nivells, pot haver-hi subnivells per tal d’adaptar els continguts als coneixements dels alumnes de cada grup.

 

MATRÍCULA

VIDEO-TUTORIAL DE COM FER LA MATRÍCULA EN LÍNIA

La matrícula serà telemàtica des de l'1 fins el 24 de juny, i fins el 8 de juliol pels cursos que s'imparteixen durant la segona quinzena (data d'inici dels cursos 13 de juliol). No hi ha sorteig per accedir als cursos i el pagament es fa al moment, amb targeta de crèdit/dèbit o carta de pagament que s’ha de fer efectiu en 48 hores. Consulteu cada idioma per les especificacions concretes de cada curs referent als períodes i matriculació.

Restem a l’espera de les instruccions del Departament d’Educació sobre la viabilitat d’obrir els centres per gestions acadèmiques. Si fos possible, informarem a la nostra web dels dies habilitats per poder fer la matrícula presencialment.

Per qualsevol consulta o incidència amb la matrícula en línia adreçeu-vos a infoeoibcnvh@gmail.com.

 

Horari de Secretaría

Pendent de confirmació


 

EDAT MÍNIMA

 

En el cas de l’anglès, cal complir 16 anys abans del 31 de desembre d'aquest any. Pel que fa a la resta d’idiomes, i els cursos d'anglès de 45 hores cal tenir el títol de graduat escolar o tenir aprovat el 2n curs d’ESO i complir 14 anys abans del 31 de desembre d'aquest any.

 

DOCUMENTACIÓ 

 

Els menors han de presentar les autoritzacions necessàries.

És imprescindible adjuntar escanejada (en format  PDF o imatge, mida màxima de 2 MB),  en el moment de la matrícula, la documentació següent:

 

- DNI/NIE o passaport de l'alumne (i del pare, mare o tutor legal en el cas de menors)

- Acreditació del nivell reconegut a la taula, si s’escau

- Documentació justificativa corresponent de bonificació o exempció de pagament. Consulteu la pàgina web del Departmanet d'Educació al respecte aquí.

- Autoritzacions de menors (si és el cas).

 

 

 

TEST DE NIVELL

 

El test en línia és obligatori per a tot l’alumnat matriculat, excepte per als principiants absoluts, els alumnes oficials del mateix curs acadèmic o si es té una equivalència reconeguda a la taula. En els dos darrers casos, l’alumne haurà d’acreditar el seu nivell.

El test de nivell es farà en línia un cop formalitzada la matrícula telemàtica. Si els coordinadors ho creuen necessari per acabar de definir l’anivellament, convocaran a l’alumnat via email/telèfon a la prova oral per videoconferència en un dia i hora concrets.

S’avisa als alumnes que tenen un marge de 5 dies naturals per fer el test de nivell en línia a comptar des de la data de matriculació. Els alumnes que es matriculin entre el 15 i el 24 de juny: és obligatori que facin el test de nivell en línia el mateix dia que formalitzin la matrícula. Aquells alumnes que es matriculin en cursos impartits durant la segona quinzena (data d’inici dels cursos 13 de juliol) i que es matriculin entre l’1 i el 8 de juliol han de fer el test de nivell el mateix dia que formalitzin la matrícula obligatòriament.

 

Els alumnes podran consultar el resultat del seu test de nivell la setmana anterior a l'inici de les classes en la mateixa pàgina web on es va duu a terme el test de nivell amb el número d'inscripció.

 

 

Per qualsevol incidència sobre el test de nivell en línia o consulta específica d'un curs, adreçeu-vos directament al coordinador d'idioma via email (veure apartat de cada idioma: "informació de contacte").

 

 

AVALUACIÓ I CERTIFICACIÓ

 

Els cursos d’estiu s’avaluen formalment i donen dret a un certificat de curs o d’assistència: els alumnes que hagin complert el requisit d’assistència, però que no hagin assolit els objectius del curs, tenen dret a un certificat d’assistència, i els alumnes que el superin obtindran un certificat del curs. En qualsevol dels casos, es requereix haver-hi assistit un 80% per obtenir-lo.

Algunes universitats de Catalunya reconeixen alguns d’aquests cursos com a crèdits d’idioma de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT

Si queden places lliures, la matrícula restarà oberta fins al dia de l’inici de les classes.

S’anul·larà la matrícula a totes les persones que no facin efectiu el pagament dins del termini. 

Un cop iniciat el curs, no es retornarà  l’import de la matrícula.

Si el curs s'anul.la es retornarà l'import de la matrícula. L'escola es reserva el dret de cancel.lar els grups que no arribin al mínim d'alumnes establert.

Aquests cursos no donen preferència a la matrícula del curs oficial. La matrícula es realitzarà sense sorteig. En cas de no haver-hi prou places disponibles, es té en compte l’ordre de matrícula.

Aquests cursos estan reconeguts pel Departament d'Ensenyament. Algunes universitats de Catalunya els reconeixen com a crèdits de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

Si l’alumne no assisteix a un mínim del 65% tindrà una penalització i no es podrà matricular gratuïtament a cap curs especial durant dos anys.

Es requereix una assistència mínima del 80% a les classes virtuals per poder obtenir el certificat.

 

CONTACTE

Per qualsevol consulta sobre l'oferta d'estiu o incidències amb la matrícula en línia, adreçeu-vos a infoeoibcnvh@gmail.com. Per qualsevol incidència sobre el test de nivell en línia o consulta específica d'un curs, adreçeu-vos directament al coordinador d'idioma via email (veure apartat de cada idioma: "informació de contacte"). Per a qualsevol altra consulta general sobre els cursos d'estiu, poseu-vos en contacte amb el Departament de Cursos Especials (cesp.vh@gmail.com).

 

 

HORARI DE SECRETARIA

 

Pendent de confirmació

 

 

 

Nota: Totes les informacions d'aquesta web estan subjectes a possibles canvis

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació