Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos monogràfics i de llengua instrumental   >   Vorbereitungskurs auf die B1- Zertifikatsprüfung (PRESENCIAL)
Vorbereitungskurs auf die B1- Zertifikatsprüfung (PRESENCIAL)

CURS DE LLENGUA INSTRUMENTAL PRESENCIAL: Vorbereitungskurs auf die B1- Zertifikatsprüfung

 

Durada: 20 hores / 10 sessions presencials

Dates

Horari

Aula

9/03/21- 18/05/21

Dimarts 17.00h a 19.00h

17

 

 

Professor: Irene Cañada

Contacte:  icanada@xtec.cat

 

Presentació:

Curs de 20 hores organitzat pel Departmanet de Cursos Especials d'Educació Permanent i de Perfeccionament al marge dels programes oficials. Aquest curs té com a destinaràries aquelles persones que volen desenvolupar i aprendre estratègies per preparar l'examen de nivell intermedi B1 d'alemany de les EOI.
 
Lernst du schon an einer EOI und möchtest dich intensiv auf die B1- Prüfung vorbereiten? Machst du gerade keinen Kurs an der EOI, aber du möchtest die B1-Prüfung an der EOI machen? Wenn du dich sicherer fühlen und die Angst vor der mündlichen Prüfung verlieren möchtest, melde dich an! Wir können dir helfen! Du schaffst das!

 

Destinataris del curs: Alumnes de l'EOI i candidats lliures que es volen presentar a l'examen de certificat de nivell B1 de les EOIs i que volen treballar de manera intensiva totes les destreses que s'avaluen en aquest examen.

Durada: 20 hores  (10 sessions de 2 hores)

Horari: Dimarts, 17.00 - 19.00h

Dates: 9/03/21 - 18/05/21

Lloc: aula 17

 

Objectius del curs

1. Els objectius d'aquest curs per a les diferents destreses (CO, CE, EIO, EIE, Mediació) són els mateixos que els objectius recollits a la programació del centre per al 3r curs (B1).

2. Familiaritzar-se amb els models d'examen de certificat B1.

3. Repassar els continguts gramaticals i de vocabulari del nivell B1 que suposin més dificultats als alumnes.

4. Augmentar la sensació de seguretat i reduir el nerviosisme que suposa la situació d'examen.

 

Programa del curs:

1. Els continguts d'aquest curs per a les diferents destreses (CO, CE, EIO, EIE, Mediació) són els mateixos que els objectius recollits a la programació del centre per al 3r curs (B1).

2. Models d'examen de certificat B1.

3. Continguts gramaticals i de vocabulari del nivell B1 que suposin més dificultats als alumnes.

 

Metodologia:

Al llarg de 10 sessions es treballaran les cinc destreses que s'avaluen a l'examen de certificat de B1 posant especial èmfasi, d'una banda, en les proves d'EIE i EIO, ja que tradicionalment aquestes proves són les que acostumen a comportar més dificultats als aprenents, i de l'altra, a les proves de MO (mediació oral) i ME (mediació escrita), ja que a causa de la seva novetat poden requerir més entrenament perquè els aprenents s'acostumin al tipus de tasques. Els materials que s'empraran seran tant models d'examen de certificat disponibles a les EOIs com models de certificat elaborats per la professora per a aquest curs.

 

Avaluació:

L'avaluació del curs serà continuada i formativa. S'avaluarà el procés d'aprenentatge de l'alumne mitjançant la seva participació a l'aula. Serà obligatori participar en un 80% de les sessions per obtenir el certificat d'assistència al curs.

 

Idioma en què s’imparteix el cursalemany

 

Preu: 135. Segons tarifes oficials del Departament d’Ensenyament.

 

Certificat: En acabar el curs, es donarà un certificat acreditatiu. Es requereix una assistència del 80% per obtenir-lo.

 

Algunes universitats de Catalunya reconeixen aquest curs com a crèdit d'idiomes de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

 

Curs reconegut pel Departament d’Ensenyament com a formació permanent del professorat.

Si el curs s’anul·la es retornarà l’import de la matrícula
En el cas de renúncia per part de l’alumne, no es retornarà l’import de la matrícula.
L’escola es reserva el dret de cancel·lar els grups que no arribin al nombre mínim d’alumnes establert.

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació