Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Secretaria   >   Sol·licitud del Certificat A2 i B1
Sol·licitud del Certificat A2 i B1

Solicitud de certificado a2 i b1.

Dades personals
Datos personales

Nom
Nombre

Cognoms
Apellidos

DNI/ NIF o passaport
DNI/ NIF o pasaporte

Núm. d’expedient
Nº de expediente

Telèfon
Teléfono

Telèfon mòbil
Teléfono móvil

Adreça electrònica
Correo electrónico

 
Sol·licito el certificat següent:
Solicito el siguiente certificado:
  A2 (Nivell Bàsic LOE) / A2 (NivelBásico LOE)
  B1 (Nivell Intermedi LOE) / B1 (Nivel Intermedio LOE)

Alemany
Alemán

Anglès
Inglés

Català
Catalán

Espanyol
Español

Francès
Francés

Observacions
Observaciones

He llegit i accepto la política de protecció de dades.

Responsable

Escola Oficial d’Idiomes Barcelona - Valld’Hebron (+informació: www.eoibcnvh.cat)

Finalitat

Les dades facilitadess’incorporen a un fitxer degudament registrat, del qual és titular l’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona-Valld’Hebron amb la finalitat de gestionar la vostra petició. (+informació: www.eoibcnvh.cat)

Legitimació

Missió realitzada en interès públic (+informació: www.eoibcnvh.cat)

Destinataris

No es fan cessions (+informació: www.eoibcnvh.cat)

Drets

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió, limitació i oposició al tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat al centre educatiu (Av. del Jordà, 18, Barcelona 08035), o bé mitjançant un correu electrònic (info@eoibcnvh.cat)

Informació addicional

Podeu trobar més informació a www.eoibcnvh.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades en compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016)


Barcelona, 23-01-2022

D’acord amb l’article 5è de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que se sol·liciten en aquest imprès seran incorporades al fitxer “Alumnes de centres educatius dependents del Departament d’Ensenyament” que és responsabilitat del centre educatiu, amb la finalitat de gestionar l’acció educativa, l’orientació acadèmica i professional, l’acció tutorial i de comunicació amb les famílies, l’avaluació objectiva del rendiment escolar, el compromís de l’alumnat i les seves famílies en el procés educatiu i l’accés als serveis digitals i telemàtics facilitats pel Departament. La persona afectada pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició davant la direcció del centre educatiu corresponent.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació