Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   PUBLICACIÓ RESULTATS i TERMINIS RECLAMACIONS
PUBLICACIÓ RESULTATS i TERMINIS RECLAMACIONS

Els resultats del curs 2020-21 es publicaran el dimarts 23 de juny a partir de les 14.00 hores Excepcionalment, a causa de l’adaptació del sistema d’avaluació a la situació causada per la pandèmia, aquest curs les qualificacions seran úniques, Apte/a, No apte/a, No presentat/da, sense qualificacions parcials ni numèriques.

L’alumnat haurà d’entrar a la pàgina web de l’escola www.eoibcnvh.cat  i clicar l’enllaç a l’aplicatiu (MATRÍCULA I NOTES) des del qual es podrà fer la consulta.

Per accedir a l'aplicatiu haureu d'introduir les dades següents:

Usuari: la vostra data de naixament en format 00/00/0000 (barres inclinades incloses)

Contrasenya: el vostre DNI/NIE (sense la lletra del darrere)

Contrasenya personal d'alumne/a: per raons de seguretat heu de tenir una contrasenya personal que no us la proporciona l'escola.

La persona té dret a sol·licitar aclariments respecte les qualificacions provisionals obtingudes, així com a presentar-ne reclamacions. Les reclamacions es poden presentar presencialment i per escrit (FULL DE REVISIÓ), dins l'horari de secretaria del centre (consultar horari d'obertura) o preferiblement per correu electrònic a l'adreça  info@eoibcnvh.cat fins el 29 de juny de 2020 a les 12.00 hores. La resolució de les reclamacions presentades es farà el 30 de juny de 2020 i es notificarà a la persona interessada per correu electrònic i/o correu ordinari. Segons ORDRE EDU/34/2009 Article 14 en cas que la resolució sigui objecte de nova reclamació:

a) Aquesta es presentarà aConsorci d'Educació de Barcelona mitjançant escrit de la persona interessada a través de la direcció del centre, en el termini de cinc dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la notificació de la resolució. 

b) El/La director/a trametrà aquesta reclamació juntament amb una còpia de la reclamació original, una còpia de l'acta de la reunió en la qual s'hagi estudiat la reclamació, una còpia de la resolució recorreguda i qualsevol altra documentació que, a iniciativa pròpia o a petició de la persona interessada, consideri pertinent d'adjuntar-hi.

c) La direcció general competent resoldrà definitivament, abans de 10 dies, amb notificació a la persona interessada .

 

ATENCIÓ!

ELS CERTIFICATS OBTINGUTS EN LA CONVOCATÒRIA DE JUNY 2020 ENCARA NO ES PODEN SOL·LICITAR. NOMÉS ES TRAMITARAN ELS OBTINGUTS EN CONVOCATÒRIES ANTERIORS

 

 

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació