Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   INFORMACIÓ SOBRE L'AVALUACIÓ I CERTIFICACIÓ DEL CURS 2019-2020
INFORMACIÓ SOBRE L'AVALUACIÓ I CERTIFICACIÓ DEL CURS 2019-2020

INFORMACIÓN SOBRE LA EVALUACIÓN Y LA CERTIFICACIÓN DEL CURSO 2019-2020

Benvolgudes/ benvolguts,

A causa de la situació de crisi sanitària que viu el país pel Covid-19, i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i del Govern de la Generalitat de Catalunya, l'escola romandrà tancada fins que acabi l'Estat d'Alarma i el Departament d’Educació ho determini. Fins llavors, l’alumnat oficial continuarà el curs de manera virtual.

Alumnat oficial

Pel que fa a l’avaluació del curs 2019-2020, s’informarà l’alumnat oficial a través del correu electrònic. En cas de no rebre aquesta informació abans 8 de maig poseu-vos en contacte amb el vostre professor/a.

 

Alumnat lliure

Atesa la suspensió de les activitats presencials d'acord amb el Reial decret 463/2020, mentre aquesta sigui vigent no es podran realitzar les convocatòries de certificació per a l’alumnat lliure.

En cas que les proves es puguin fer, el Departament d'Educació establirà un calendari nou d'exàmens. Si no es poden realitzar, el Departament d'Educació donarà les instruccions per al retorn de taxes. Tota aquesta informació es publicarà al web de  l'escola.


 

Apreciados alumnos y alumnas:

A causa de la situación ce crisis sanitaria que sufre el país por la COVID-19, y siguiendo instrucciones de las autoridades sanitarias del Govern de la Generalitat de Catalunya, la escuela estará cerrada hasta que acabe el Estado de Alarma y el Departament d’Educació lo determine. Hasta entonces, el alumnado continuará el curso de manera virtual.

Alumnado oficial

Por lo que se refiere a la evaluación del curso 2019-2020, se informará al alumnado oficial a través de correo electrónico. En el caso de recibir esta información antes del 8 de mayo, poneos en contacto con vuestro profesor o profesora.

 

Alumnado libre

Debido a la suspensión de las actividades presenciales de acuerdo con el Real decreto 463/2020, mientras esta siga vigente, no se podrán realizar convocatorias de certificación para el alumnado libre.

En caso de que las pruebas se puedan realizar, el Departament d'Educació establecerá un calendario nuevo de exámenes.

Si no se pueden realizar, el Departament d'Educació dará las instrucciones para el retorno de tasas.

Toda esta información se publicará en la página web de la escuela.

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació