Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   MATRÍCULA D'ANTIC ALUMNAT D'ANGLÈS (SEGON QUADRIMESTRE CURS 2019-2020)
MATRÍCULA D'ANTIC ALUMNAT D'ANGLÈS (SEGON QUADRIMESTRE CURS 2019-2020)

MATRÍCULA D'ANTIC ALUMNES D'ANGLÈS (GENER 2020)

La matrícula d’antics alumnes de l’EOI Vall d’Hebron del primer quadrimestres 19-20 es fa en línia els dies que s’indiquen en el calendari següent i d’acord amb les pautes que s’hi descriuen:

 

Dates

ALUMNAT

28 de gener

De les 00:01 a les 23:59

Alumnes de 2n a 4t durant el primer quadrimestre del curs 2019-2020  que han obtingut la qualificació d’APTE/A

29 de gener

De les

00:00 a les  13:59

29 de gener

De les 14:00 a les 23.59

Alumnes de 2n a 5è durant el primer quadrimestre del curs 2019-2020 que han obtingut la qualificació de NO APTE/A, NO QUALIFICAT/DA NO o PRESENTAT/DA o que van fer la RENÚNCIA  de matricula.

L’alumnat haurà d’entrar a la pàgina web de l’escola (www.eoibcnvh.cat) i clicar l’enllaç a l’aplicatiu (MATRÍCULA I NOTES) des del qual farà la matrícula. L’ aplicatiu obrirà cada nou termini a les 09.00h sense tancar l’anterior franja.

 

En el moment de formalitzar-la, l’aplicatiu generarà el “Resguard de matrícula oficial – Curs 2019-2020”, que hauran de fer servir per pagar l’import de la taxa o preu públic a través dels caixers automàtics de La Caixa. També es pot fer el pagament en línia mitjançant l’enllaç a l’entitat bancària. Tant si es fa el pagament presencial o el pagament telemàtic, cal tenir en compte que el termini és de 24.00 h a partir de la formalització de la matrícula. En cas d’haver al·legat una reducció o exempció de la taxa o preu públic, cal fer arribar al centre,   en el termini d’una setmana des de l’inici de les classes, la documentació acreditativa en vigor per correu electrònic (info@eoibcnvh.cat). La manca d’acreditació donarà lloc a la baixa d’ofici i, per tant, a la pèrdua de la plaça.

Convocatòria addicional

L’alumne que hagi exhaurit el nombre de convocatòries pot presentar una sol·licitud de convocatòria addicional a la secretaria del centre el 28 i el 29 de gener (consulteu-ne l’horari de la secretaria al web). Es podrà autoritzar una convocatòria addicional per nivell (bàsic A2,  intermedi B1 i intermedi B2) sempre que no representi fer el mateix curs per quarta vegada. La cap d’estudis autoritzarà o denegarà la petició; en cas que s'accepti, la matrícula es farà el 30 de gener, de 16.00 a 20.00 h.

Els alumnes que es matriculin dins del calendari establert, no podran preinscriure’s de la mateixa llengua i curs en una altra escola amb la intenció de traslladar-hi la matrícula feta. El trasllat de matrícula de cursos intensius d’una escola a una altra es pot fer fins al 31 de març i en el cas que l’escola a la qual es vulguin traslladar disposi de places.

Dates a tenir en compte del 2n quadrimestre

-Trasllat a una altra EOI (sempre que sigui un altre curs intensiu): fins al 31 de març.

-Renúncia del curs: fins al 2 de març.

-Renúncia amb dret a devolució de l’import de la matrícula: fins al 14 de febrer.

 

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació