Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   MATRÍCULA D'ANTIC ALUMNAT CURS 2020-2021
MATRÍCULA D'ANTIC ALUMNAT CURS 2020-2021

CALENDARI DE MATRÍCULA D'ANTICS ALUMNES PER AL CURS 2020-2021

TUTORIAL PER A L'ACCÉS A L'APLICATIU DE MATRÍCULA

CALENDARIO DE MATRÍCULA DE ANTIGUOS ALUMNOS PARA EL CURSO 2020-2021

TUTORIAL PARA EL  ACCESO AL APLICATIVO DE MATRÍCULA

INFORMACIÓ PER A L'ALUMNAT REPETIDOR/ INFORMACIÓN PARA EL ALUMNADO REPETIDOR

La matrícula d’antics alumnes de l’EOI Vall d’Hebron es fa en línia els dies que s’indiquen en el calendari següent i d’acord amb les pautes que s’hi descriuen: 

ALUMNES

Dies

2 i 3 juliol

Alumnes de 1r a B2.2  (o de 1r a C1 de català o de C2.1 d’anglès) del curs 2019-20  que han obtingut la qualificació d’APTE/A i que es volen matricular a un grup de la mateixa franja horària *

Dies

4 i 5

juliol

Alumnes de 1r a B2.2   (o de 1r a C1 de català o de C2.1 d’anglès) del curs 2019-20  que han obtingut la qualificació d’APTE/A i que es volen matricular a un grup d’una franja horària diferent*

Dies

6 i 7

juliol

Alumnes de 1r a C1 (o de 1r a C2 de català o de C2.1 d’anglès) del curs 2019-20 que han obtingut la qualificació de NO APTE/A, NO QUALIFICAT/DA o NO PRESENTAT/DA. 

Alumnes de 1r a C1 (o C2 de català o C2.1 d’anglès) del curs 2019-20 que van fer la RENÚNCIA  de matrícula.

   *Consulteu els horaris dels diferents idiomes al web de l’escola.  

- L’alumnat haurà d’entrar a la pàgina web de l’escola (www.eoibcnvh.cat) i clicar l’enllaç a l’aplicatiu (MATRÍCULA I NOTES) des del qual farà la matrícula. L’aplicatiu obrirà cada nou termini a les 09.00h sense tancar la franja anterior. Si no sabeu com accedir a l'aplicatiu, consulteu el tutorial.

- En el moment de formalitzar-la, l’aplicatiu generarà el “Resguard de matrícula oficial – Curs 2020-2021”, que caldrà fer servir per pagar l’import de la taxa o preu públic a través dels caixers automàtics de La Caixa. També es pot fer el pagament en línia mitjançant l’enllaç a l’entitat bancària. Tant si es fa el pagament presencial o el pagament telemàtic, cal tenir en compte que el termini és de 24.00 h a partir de la formalització de la matrícula. L’alumne que no es matriculi dins d’aquest període de matrícula del mes de juliol perdrà la seva prioritat de dia i d’horari respecte als que ja ho hagin fet.

  - En cas d’haver al·legat una reducció o exempció de la taxa o preu públic, durant el mes de juliol cal fer arribar al centre la documentació acreditativa en vigor. La manca d’acreditació donarà lloc a la baixa d’ofici i, per tant, a la pèrdua de la plaça.

Atenció!

Els alumnes aptes de C1 d’anglès que vulguin cursar el nivell C2.1 el curs 2020-21 han de fer una preinscripció telemàtica del 31 d'agost al 3 de setembre de 2020 segons la RESOLUCIÓ EDU/1093/2020, de 18 de maig

INCIDÈNCIES DE MATRÍCULA

- L’alumne que no es matriculi dins d’aquest període perdrà la seva prioritat de dia i d’horari respecte als que ja ho hagin fet. Si hi ha alguna incidència relacionada amb la matrícula, l’alumnat haurà de posar-se en contacte amb la secretaria del centre mitjançant un correu electrònic a infoeoibcnvh@gmail.com del 2 al 7 de juliol. En cas que el problema no es pugui resoldre telemàticament, l’alumne l’haurà de solucionar els dies 9 i 10 de juliol presencialment a l’escola (consulteu-ne l’horari d’obertura), però cal tenir en compte que a causa de la pandèmia l’aforament serà reduït i que s’hauran de seguir les mesures d’higiene i de seguretat establertes pel centre. Un cop passat aquest període, els antics alumnes que no s’hagin matriculat perdran la plaça.

- Els alumnes que es matriculin el mes de juliol no podran preinscriure’s el mes de setembre de la mateixa llengua i curs en una altra escola amb la intenció de traslladar-hi la matrícula feta. El trasllat de matrícula d’una escola a una altra es fa, de manera ordinària, durant el curs i sempre que l’escola a la qual es vulgui traslladar la matrícula disposi de places.

 

CONVOCATÒRIA ADDICIONAL (FER UN CURS PER TERCERA VEGADA)

L’alumne que hagi exhaurit el nombre de convocatòries per nivell pot presentar una sol·licitud de convocatòria addicional per correu electrònic (infoeoibcnvh@gmail.com) del 25 de juny al 3 de juliol en el qual ha d’especificar el nom i cognoms, idioma i nivell que es vol fer per tercera vegada. L’escola podrà autoritzar una convocatòria per nivell (bàsic, B1, B2, C1 i C2) sempre que no representi fer el mateix curs per quarta vegada.

- Es notificarà la resolució de les peticions per correu electrònic del 6 al 8 de juliol i es dirà quin dia del mes de juliol i a quina hora es podrà fer la matrícula presencial, ja que a causa de la pandèmia l’horari de secretaria serà restringit. Al setembre no es podran fer matrícules d’antics alumnes que hagin demanat una convocatòria addicional.

- En cas de no presentar la sol·licitud dins del termini, no es podrà fer la matrícula per al nou curs.

 

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació