Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   MATRÍCULA ANTIC ALUMNAT 2n QUADRIMESTRES CURS 20-21
MATRÍCULA ANTIC ALUMNAT 2n QUADRIMESTRES CURS 20-21

La matrícula d’antics alumnes de l’EOI Vall d’Hebron es fa en línia els dies que s’indiquen en el calendari següent i d’acord amb les pautes que s’hi descriuen:

Dates

ALUMNAT

29 de gener

De les 00:01 a les 23:59

Alumnes A1 a B2.1 durant el primer quadrimestre del curs 2020-2021 que han obtingut la qualificació d’APTE/A i que es volen matricular a un grup de la mateixa franja horària *

1 de febrer

De les

00:00 a les  23:59

Alumnes d’A1 a B2.1 durant el primer quadrimestre del curs 2020-2021 que han obtingut la qualificació d’APTE/A i que es volen matricular a un grup d’una franja horària diferent*

2 de febrer

De les 00:00 a les 13.59

Alumnes d’A1 a B2.2 durant el primer quadrimestre del curs 2020-2021 que han obtingut la qualificació de NO APTE/A, NO PRESENTAT/DA o que van fer la RENÚNCIA  de matricula.

*Consulteu taula dels horaris al web de l’escola

L’alumnat haurà d’entrar a la pàgina web de l’escola (www.eoibcnvh.cat) i clicar l’enllaç a l’aplicatiu (MATRÍCULA I NOTES) des del qual farà la matrícula. L’aplicació obrirà cada nou termini a les 09.00h sense tancar l’anterior franja.

En el moment de formalitzar-la, l’aplicatiu generarà el “Resguard de matrícula oficial – Curs 2020-2021”, que hauran de fer servir per pagar l’import de la taxa o preu públic a través dels caixers automàtics de La Caixa. També es pot fer el pagament en línia mitjançant l’enllaç a l’entitat bancària. Tant si es fa el pagament presencial o el pagament telemàtic, cal tenir en compte que el termini és de 24.00 h a partir de la formalització de la matrícula. En cas d’haver al·legat una reducció o exempció de la taxa o preu públic, cal fer arribar al centre,   en el termini d’una setmana des de l’inici de les classes, la documentació acreditativa en vigor per correu electrònic (info@eoibcnvh.cat). La manca d’acreditació donarà lloc a la baixa d’ofici i, per tant, a la pèrdua de la plaça.

Els alumnes que es matriculin dins del calendari establert, no podran preinscriure’s de la mateixa llengua i curs en una altra escola amb la intenció de traslladar-hi la matrícula feta. El trasllat de matrícula d’una escola a una altra només es pot fer durant el curs i en el cas que l’escola a la qual es vulgui traslladar disposi de places.

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació