Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos monogràfics i de llengua instrumental   >   La parole est à vous, prenez-la!
La parole est à vous, prenez-la!

 Recursos per millorar i consolidar la comprensió i expressió oral en francès

DATES

HORARI

AULA

NIVELL B1: 19 octubre - 25 gener

NIVELL B2: 21 octubre - 27 gener

Nivell B1: dimarts de 18.00 a 20.30h

Nivell B2: dijous de 18.00 a 20.30h

Nivell B1: 40

Nivell B2: 13

 

Idioma: francès

Tipus de curs: llengua instrumental

Modalitat: presencial

Durada: 30 hores (12 sessions de 2,5 hores)

Nombre d’alumnes per grup: fins a 20 alumnes.

Destinataris del curs:  Curs basat en el oral per assentar bases adquirides i millorar el domini oral de la llengua francesa.

Nivell requerit:  B1B2 d’EOI (segons curs),  o qualsevol altre nivell equivalent.

Professor: Jean-Christophe Martin

Professor de francès Licence de lettres modernes, mention F.L.E. (Univ. Belle-Beille, Angers, Francia) i Certificat de linguistique appliquée (Univ. Belle-Beille, Angers, Francia) amb àmplia experiència en diversitat de cursos i institucions a França, Bèlgica i Espanya com Stora Finance International, Bruselas,  Alliance Française, Bruselas, :Escola de Turisme (UAB),  el SIM (Servei d’Idiomes Moderns, UAB). També ha treballat com professor de literatura, llengua i civilització francesa (Universitat Autònoma de Barcelona) Dep. de Filología Francesa i Románica., a Esade Idiomas, Barcelona i a l'  Universidad Ramón Llull. Actualment és també el coordinador dels cursos d'estiu de francès de l' EOI Vall Hebron

Contacte: j_chmartin@yahoo.es

Preu:  175€- . (Segons tarifes oficials del Departament d’Educació).

 

Presentació:

Vols mantenir i millorar el teu francès? T'ajudarem a fer-ho en el monogràfic La parole est à vous, prenez-la! A partir de diferents textos, seqüències teatrals, cançons medievals o bé de rap, parlaràs, declamaràs, i si vols, cantaràs, però en tot cas milloraràs la teva fluïdesa a l'oral, sense cap mena de dubte.

 

Objectius del curs:

El curs tindrà diversos móduls, tots en l'àmbit del oral.
Els objectius consisteixen principalment en donar l'oportunitat als alumnos de treballar la expresió oral fins a ser capaços de produir enunciats coherents, estructurats i argumentats.
Un dels objectius serà també millorar la pronunciació mediant un treball sobre la fonética, la prosodía, la intonació.

 

Continguts del curs:

1) Llegir: taller de contes, narracions i relats breus ; 2) Parlem d’actualitat - 1.1. Llegiu la premsa. ; 3) Agafeu l'escenari (1) - 1.1. Imaginem seqüències teatrals amb diversos personatges que reprodueixen situacions reals (un debat televisat, un programa de ràdio, una reunió d’arrendataris / propietaris, un comitè organitzador de festa major, etc.). ; 4) Agafeu l'escenari - 1.1. Per representar escenes teatrals (del teatre medieval al teatre contemporani). 1.1. Per representar escenes teatrals (del teatre medieval al teatre contemporani) ; 5) Els graus de formalització en pràctiques orals.
 

Metodologia:

El professor proposarà documents escrits, sonors, visuals per tal de permetre als alumnes escollir els més afins als seus gustos. Aquest material serà la base per anar descobrint, comprendre, fins a arribar a una producció oral per part dels alumnes. Disposaran, a més a més, de fitxes pedagògiques i del seguiment de continguts en un Google Doc, assequible per a tothom.
 

Avaluació

L'avaluació serà principalment continuada i s'avaluarà el procés d'aprenentatge de l'alumne a través de la seva participació a l'aula i de les tasques fetes a l'aula. 

 

Certificat:

En acabar el curs, es donarà un certificat acreditatiu. Es requereix un 80% d’assistència per obtenir-lo.

Algunes universitats de Catalunya reconeixen aquest curs com a crèdit d'idiomes de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

 

Si el curs s’anul·la es retornarà l’import de la matrícula.
En el cas de renúncia per part de l’alumne, no es retornarà l’import de la matrícula.
L’escola es reserva el dret de cancel·lar els grups que no arribin al nombre mínim d’alumnes establert.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació