Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   MATRÍCULA D'ACTUALITZACIÓ A PARTIR DEL 30 DE SETEMBRE
MATRÍCULA D'ACTUALITZACIÓ A PARTIR DEL 30 DE SETEMBRE

MATRÍCULA D'ACTUALITZACIÓ PER TORNAR A FER UN CURS SUPERAT

A partir del curs 19-20, l'alumnat pot tornar a fer un curs realitzat sempre que hagin transcorregut dos anys acadèmics des de la finalització del curs. Cal tenir en compte els requisits següents:

- Les places que s'ofereixen són les vacants.

- La sol·licitud només té validesa per a un curs acadèmic i, per tant, s'ha de fer cada any.

- La matrícula no té efectes acadèmics ni dona lloc a cap certificat oficial.

- No es pot sol·licitar una nova expedició del certificat obtingut anteriorment.

- Cal pagar la taxa o preu públic corresponent.

- Dins un mateix curs acadèmic, no es poden tenir una matrícula ordinària i una matrícula d'actualització per al mateix idioma.

> ON I QUAN?

- La matrícula es farà a partir del dia 30 de setembre i es farà presencialment en horari de secretaria (dimarts i dimecres de 10.00 a 14.00; dilluns i dijous, de 16.00 a 20.00 h; divendres, de 10.00 a 13.00 h).

- Podeu portar el full de matrícula omplert.

 

A partir del curso 19-20, el alumnado puede volver a hacer un curso siempre que hayan transcurrido dos años académicos desde la finalización del curso. Hay que tener en cuenta los siguientes requisitos:

La matrícula se hará al final del proceso de preinscripción y matrícula del alumnado nuevo.

Las plazas que se ofrecen son vacantes.

La solicitud solo tiene validez por un curso académico y por lo tanto, se ha de renovar cada año.

La matrícula no tiene efectos académicos ni se facilitará ningún certificado. No se puede solicitar una nueva expedición de un certificado obtenido con anterioridad.

En un mismo curso académico, no se pueden tener una matrícula ordinaria y una de actualización al mismo tiempo

Dónde y cuándo: La solicitud se ha de hacer presencialmente en la secretaría de la escuela ((consultad el horario) una vez se ha finalizado el proceso de preinscripción y matrícula del nuevo alumnado. Se puede traer el papel de matrícula ya rellenado

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació