Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos d'Estiu   >   curs estiu japonès 2020
curs estiu japonès 2020

                                          JAPONÈS

                                     

                                   Matricula't ara


                               del 4 de maig fins el 21 de juny
 

DURADA

 

3 setmanes. Del 29 de juny fins al 17 de juliol

 

NOMBRE

D’ HORES

60 hores

HORARI

Tarda, de 16:00 a 20:00h

    

NIVELL

1r Principiants (A1)

PREUS

266, 80 euros

(El preu no inclou els llibres de classe ni qualsevol altre material necessari).

DATES DE MATRÍCULA

 

EN LÍNIA

Del 4 de maig al 21 de  juny

 

A L’ ESCOLA

22 de maig, de 10.00 a 14.00 

 

25 i 28 de maig, de 16.00 a 20.00 h

 

29 de maig, de 10.00 a 14.00 h

 

A partir del 8 de juny: dimarts i dimecres de 10.00 a 14.00 h, dilluns i dijous de 16.00 a 20.00 h

 

26 de juny de 10.00 a 13.00

 

Últimes places fins l’inici del curs

* Les persones amb exempcions hauran de enviar escanejada la documentació necessària o passar per l'escola abans del 19 de juny per lliurar-la. Si no la seva matrícula quedarà anul·lada automàticament.

PAGAMENT:
ES PODRÀ TRIAR UNA D’AQUESTES
OPCIONS

- Per Internet. En línia amb targeta

- A les oficines de Caixabank:
El pagament del curs es farà amb l' imprès de la matrícula abans de 48 hores de la inscripció a les oficines de Caixabank

- A l’escola. Es podrà pagar amb targeta o a les oficines del Caixabank:
El pagament del curs es farà abans de 48 hores a qualsevol de les oficines de Caixabank amb l’imprès que es donarà en el moment de la matrícula.

En cas de renúncia  injustificada per part de l'alumne o una vegada hagi començat el curs, no es retornarà l’import de la matrícula.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Fotocòpia del DNI, NIE o passaport.

TEST DE NIVELL

 No és necessari.

Nota: Totes les informacions d’aquest web estan subjectes a possibles canvis.

Més informació / Contacte:

Coordinació general de cursos especials: cesp.vh@gmail.com                             

  

Informació important i preguntes freqüents

Vacants. Les vacants que quedin després del període ordinari de preinscripció i matrícula s'oferiran en horari de secretaria fins a l'inici dels cursos. 

Persona que ha de fer la matrícula. La matrícula presencial no implica que sigui imprescindible que l’interessat la realitzi personalment: la pot fer una altra persona

de la seva confiança en el seu nom.

Matrícula gratuïta o amb excepcions. Es farà directament i s’aportarà la documentació necessària.

Retorn de taxes. En cas de renúncia per part de l’alumne, no es retornarà l’import de la matrícula una vegada iniciat el curs. Un cop iniciat el curs no es retornaran les taxes de la matrícula.

Els menors hauran de presentar les autoritzacions necessàries.

Sorteig. NO  ES FA CAP SORTEIG DE PLACES. La matrícula es fa directament i sense sorteig fins a omplir totes les places.

Els grups tenen un mínim de 12 alumnes i un màxim de 20.

Avaluació . Els cursos d’estiu s’avaluen formalment i donen dret a un certificat amb nota. Aquells alumnes que hagin complert el requisit d’assistència, però que no hagin assolit els objectius del curs, tenen dret a un certificat d’assistència. En qualsevol dels casos, es requereix haver assistit a un 80% del curs per obtenir-lo.

Relació amb els cursos oficials. Aquests cursos no donen preferència a la matrícula del curs oficial.

Crèdits per a alumnes universitaris. Els nostres cursos estan reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat.  Algunes universitats reconeixen els cursos intensius de les EOI com a crèdits d’idioma de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

Professorat d'educació primària i secundària. Una vegada finalitzat i superat qualsevol dels nostres cursos d'estiu, podreu enviar una fotocòpia compulsada del certificat al Departament d'Ensenyament perquè l'incorporin al vostre registre de formació XTEC.

Programes. Els continguts dels programes de cada idioma s’adeqüen al currículum de les escoles oficials d’idiomes, però no són equivalents als cursos ordinaris de l’any acadèmic, que són de 130 hores lectives.

REQUISITS PER MATRICULAR-SE. Cal tenir el títol de graduat escolar o tenir aprovat el 2n curs d'ESO  i complir 14 anys abans del 31 de desembre d'aquest any.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació