Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos monogràfics i de llengua instrumental   >   CURS PREPARATORI PEL CERTIFICAT B2 D'ANGLÈS (PRESENCIAL)
CURS PREPARATORI PEL CERTIFICAT B2 D'ANGLÈS (PRESENCIAL)

CURS DE LLENGUA INSTRUMENTAL PRESENCIAL: CURS PREPARATORI PEL CERTIFICAT B2 D'ANGLÈS 

 

Durada: 30 hores / 10 sessions presencials

Dates

Horari

Aula

9/03/21- 18/05/21

Dimarts 17.30h a 20.30h

 30

 

 

Professor: Gemma Espluga

Contacte: gespluga@xtec.cat

 

Presentació:

Curs de 30 hores organitzat pel Departmanet de Cursos Especials d'Educació Permanent i de Perfeccionament al marge dels programes oficials. Aquest curs té com a destinaràries aquelles persones que volen desenvolupar i aprendre estratègies per preparar l'examen de nivell intermedi B2 de les EOI.

 

Destinataris del curs: Per a candidats lliures que tinguin un nivell B2 i que es vulguin presentar a l'examen de certificació de B2 d'anglès de les EOIs.

Durada: 30 hores  (10 sessions de 3 hores)

Horari: Dimarts, 17.30 - 20.30h

Dates: 9/03/21 - 18/05/21

Lloc: aula 30

 

Objectius del curs

- Capacitar a l'alumnat per desenvolupar i aplicar estratègies de recepció i producció en diverses situacions comunicatives, enfocades al tipus de tasques que duran a terme en la prova oficial de certificació del nivell B2 d'anglès a l'EOI. 

 

Programa del curs:

El curs està organitzat en 10 sessions on es faran activitats de pràctica d'examen per:

- produir i coproduir textos orals i escrits d'una certa extensió, clars, ben organitzats, prou detallats i adequats a l'interlocutor i al propòsit comunicatiu específics, sobre una àmplia sèrie de temes diversos d'interès general, personal o dins del camp d'especialització propi, en una varietat de registres i estil estàndard i independentment del suport i del canal, amb una correcció que li permeti comunicar-se amb eficàcia utilitzant apropiadament una gamma àmplia de recursos lingüístics propis de la llengua i adequant amb eficàcia el registre i l'estil a la situació comunicativa.

- mediar entre parlants de la llengua meta o de diferents llengües en situacions tant habituals com més específiques i de més complexitat en els àmbits personal, públic, educatiu i ocupacional, animant a participar en la conversa i a crear una cultura comunicativa comuna.

 

Metodologia:

Intentem aconseguir un màxim de participació de tots els alumnes afavorint el coneixement i l'intercanvi personal a partir d'un treball en grup: parelles, grups petits i gran grup. Cada alumne s'haurà d'implicar en el seu procés d'aprenentatge i fer un treball individual a l'aula i a casa. L'enfocament de la classe serà pràctic, a partir de documents orals i escrits, i també teòric i estratègic.

 

Avaluació:

L'avaluació del curs serà continuada i serà obligatori participar en tots els exercicis i realitzar totes les activitats assignades. Al llarg del curs es duràn a terme proves de Certificat i una avaluació formadora: hauran de tenir notes de cada competència (CE, CO, EE, EO i mediació). Aquestes proves donaran informació al professorat i a l'alumne sobre el progrés individual de l'aprenent.

 

Idioma en què s’imparteix el cursanglès

 

Preu: 175€. Segons tarifes oficials del Departament d’Ensenyament.

 

Certificat: En acabar el curs, es donarà un certificat acreditatiu. Es requereix una assistència del 80% per obtenir-lo.

 

Algunes universitats de Catalunya reconeixen aquest curs com a crèdit d'idiomes de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

 

Curs reconegut pel Departament d’Ensenyament com a formació permanent del professorat.

Si el curs s’anul·la es retornarà l’import de la matrícula
En el cas de renúncia per part de l’alumne, no es retornarà l’import de la matrícula.
L’escola es reserva el dret de cancel·lar els grups que no arribin al nombre mínim d’alumnes establert.

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació