Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos d'Estiu   >   ANGLÈS: OFERTA D'ESTIU DE MONOGRÀFICS EN LÍNIA 2020
ANGLÈS: OFERTA D'ESTIU DE MONOGRÀFICS EN LÍNIA 2020

                                             ANGLÈS

                                             ENGLISH

                                        

                                   MATRICULA'T ARA

                      a partir de l'1 de juny i fins el 24 de juny 

         (i fins el 8 de juliol pels cursos que comencen el 13 de juliol)     

      VIDEO-TUTORIAL DE COM FER LA MATRÍCULA EN LÍNIA                                    

 

OFERTA DE CURSOS MONOGRÀFICS EN LÍNIA (feu click en cada curs per més informació):

 

PER ADULTS I ADOLESCENTS A PARTIR DE 14 ANYS

 

- INTRODUCCIÓ A L'ANGLÈS, LA SEVA CULTURA I LA SEVA COMUNICACIÓ     CANCEL·LAT

Aquest curs ofereix una introducció als coneixements i capacitats socials, culturals i lingüístiques bàsiques per sobreviure en cultures anglosaxones.

 

- L'ANGLÈS, LA SEVA CULTURA I LA SEVA COMUNICACIÓ B1      CANCEL·LAT

Aquest curs ofereix els coneixements i capacitats socials, culturals i lingüístiques bàsiques per viure en cultures anglosaxones.

 

- L'ANGLÈS, LA SEVA CULTURA I LA SEVA COMUNICACIÓ B2

Aquest curs ofereix els coneixements i capacitats socials, culturals i lingüístiques complexes per viure, treballar i estudiar còmodament en cultures anglosaxones.

 

- L'ANGLÈS, LA SEVA CULTURA I LA SEVA COMUNICACIÓ B2+     CANCEL·LAT

Aquest curs ofereix els coneixements i capacitats socials, culturals i lingüístiques més complexes per viure, treballar i estudiar a un alt nivell en cultures anglosaxones.

 

- L'ANGLÈS, LA SEVA CULTURA I LA SEVA COMUNICACIÓ C1     CANCEL·LAT

Aquest curs ofereix els coneixements i capacitats socials, culturals i lingüístiques més complexes per viure, treballar i estudiar en un entorn professional en cultures anglosaxones.

 

- INTRODUCCIÓ A L'ANGLÈS, LA SEVA CULTURA I LA SEVA COMUNICACIÓ SENSE PRESSA    CANCEL·LAT

Aquest curs ofereix, a un ritme menys intens, una introducció als coneixements i capacitats socials, culturals i lingüístiques bàsiques per sobreviure en cultures anglosaxones.

 

- L'ANGLÈS, LA SEVA CULTURA I LA SEVA COMUNICACIÓ SENSE PRESSA B1    CANCEL·LAT

Aquest curs ofereix, a un ritme menys intens, els coneixements i capacitats socials, culturals i lingüístiques bàsiques per viure en cultures anglosaxones.

 

- L'ANGLÈS, LA SEVA CULTURA I LA SEVA COMUNICACIÓ SENSE PRESSA B2      CANCEL·LAT

Aquest curs ofereix, a un rtime menys intens, els coneixements i capacitats socials, culturals i lingüístiques complexes per viure, treballar i estudiar còmodament en cultures anglosaxones.

 

- L'ANGLÈS, LA SEVA CULTURA I LA SEVA COMUNICACIÓ SENSE PRESSA B2+     CANCEL·LAT

Aquest curs ofereix, a un ritme menys intens, els coneixements i capacitats socials, culturals i lingüístiques més complexes per viure, treballar i estudiar a un alt nivell en cultures anglosaxones.

 

- NETFLIX & CHILL: THE UK AND THE US THROUGH THE EYES OF TV SHOWS B2     CANCEL·LAT

Ets fan de Netflix? L'utilitzes per millorar el teu anglès? Si és així, aquest monogràfic és per tu. El curs et proporcionarà l'oportunitat de millorar el teu nivell de llengua i a la vegada aprendre sobre els aspected socioculturals dels països de parla anglesa, tot a través del visionat de mini-sèries estrenades a Netflix durant aquest últim any. Llengua, cultura i sèries, tot en un.

 

- ADVANCE YOUR BUSINESS ENGLISH SKILLS B1      CANCEL·LAT

En aquest curs aprendràs la llengua fent-la servir i et donarà recursos per poder comunicar-te en situacions reals a nivell B1 i t'ajudarà a ser més autònom i eficient en les teves converses professionals.

 

- IMPROVING COMMUNICATION SKILLS WHILST LEARNING ABOUT CULTURAL ASPECTS OF THE ENGLISH-SPEAKING COUNTRIES B2       CANCEL·LAT

Aquest curs és per a persones amb un nivell B2 interessades a continuar millorant el seu anglès i conèixer més la cultura dels països anglo-parlants a través de l'escolta i lectura de materials autèntics d'internet i debats sobre temes diversos.

 

INFORMACIÓ I CONTACTE:

Coordinació d'anglèssummercoursevh@gmail.com (Michael De Grande)

 

EQUIVALÈNCIES DELS NIVELLS:   

En el moment de la matrícula, les persones informaran del seu nivell.

En cas que no tinguin un nivell acreditat, hauran de matricular-se i després fer un test d'anivellament.

Nivell de l’EOI

Nivell segons el Marc Europeu Comú de Referència

1r

A1 (usuari bàsic)

2n

Se situa a la franja de l’A2 (usuari bàsic)

3r

Se situa a la franja del B1 (primer nivell de l’usuari independent)

4t

Se situa a la franja del B2.1 (usuari independent)

Se situa a la franja del B2.2 (usuari independent)

C1

Se situa a la franja de C1

 

Informació important i preguntes freqüents


REQUISITS PER MATRICULAR-SE. En el cas del curs d'anglès per a adolescents,  cal complir 14 anys abans del 31 de desembre de 2020. En el cas de l’anglès general, cal complir 16 anys abans del 31 de desembre de 2020. Pel que fa a la resta d’idiomes, cal tenir el títol de graduat escolar o tenir aprovat el 2n curs d’ESO i complir 14 anys abans del 31 de desembre d'aquest any.

VacantsLes vacants que quedin després del període ordinari de preinscripció i matrícula s'oferiran fins a l'inici dels cursos. 

Matrícula presencialrestem a l'espera de les instruccions del Departament d'Educació sobre la viabilitat d'obrir els centres per gestions acadèmiques. Si fos possible, informarem a la nostra web dels dies habilitats per poder fer la matrícula presencialment a Secretaría. Precisament perquè no es pot garantir l'obertura de Secretaría per tràmits burocràtics, és important que els documents requerits s'adjuntin durant el procés de matrícula telemàtica (DNI, NIE o passaport de l'alumne (i del pare/mare/tutor legal en cas dels menors), certificats acreditatius de nivell superats, document acreditatiu de reducció o exempció de taxes).

Matrícula gratuïta o amb exempcions. S'haurà d'adjuntar la documentació que ho acrediti durant el procés de matrícula telemàtica. Si no es fa arribar aquesta documentació la matrícula quedarà automàticament anul·lada. 

Nivell i test de nivell. Els alumnes que no puguin acreditar el seu nivell han de realitzar una prova de nivell en línia després de formalitzar la matrícula telemàtica. Aquesta consta de preguntes d'opció múltiple i d'una producció escrita. Si el coordinador d'idioma ho creu necessari per acabar de definir l'anivellament, convocarà a l'alumant via mail/telèfon a la prova oral per videoconferència en un dia i hora concrets. S'avisa que hi ha un marge de temps de 5 dies hàbils per realitzar el test de nivell en línia a comptar des de la data de matriculació. Aquells alumnes que formalitzin la matrícula telemàtica entre el 15 i el 24 de juny han de fer el test de nivell el mateix dia obligatòriament. En el cas dels cursos impartits durant la segona quinzena de juliol (entre el 13 i el 24 de juliol), aquells alumnes que formalitzin la matrícula telemàtica entre l'1 i el 8 de juliol han de fer el test de nivells el mateix dia obligatòriament (excepte aquells alumnes que facin el curs del mateix nivell durant la primera quinzena).

Els alumnes podran consultar el resultat del seu test de nivell la setmana anterior a l'inici de les classes en la mateixa web on es va dur a terme el test de nivell amb el número d'inscripció.

Retorn de taxes. En cas de renúncia per part de l’alumne, no es retornarà l’import de la matrícula una vegada iniciat el curs. Un cop iniciat el curs no es retornaran les taxes de la matrícula.

Sorteig. NO  ES FA CAP SORTEIG DE PLACES. La matrícula es fa directament i sense sorteig fins a omplir totes les places.

Ràtio. Els grups tenen un mínim de 12 alumnes i un màxim de 25.

Els menors han de presentar les autoritzacions necessàries adjuntades durant el procés de matrícula.

Avaluació . Els cursos d’estiu s’avaluen formalment i donen dret a un certificat. Aquells alumnes que hagin complert el requisit d’assistència, però que no hagin assolit els objectius del curs, tenen dret a un certificat d’assistència. En qualsevol dels casos, es requereix haver assistit a un 80% del curs per obtenir-lo.

Relació amb els cursos oficials. Aquests cursos no donen preferència a la matrícula del curs oficial.

Crèdits per a alumnes universitaris Els nostres cursos estan reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Algunes universitats reconeixen els cursos intensius de les EOI com a crèdits d’idioma de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

Professorat d'educació primària i secundàriaUna vegada finalitzat i superat qualsevol dels nostres cursos d'estiu, podreu enviar una fotocòpia compulsada del certificat al Departament d'Ensenyament perquè l'incorporin al vostre registre de formació XTEC.

ProgramesEls continguts dels programes de cada idioma s’adeqüen al currículum de les escoles oficials d’idiomes, però no són equivalents als cursos ordinaris de l’any acadèmic, que són de 130 hores lectives. 

 

 

Nota: Totes les informacions d’aquest web estan subjectes a possibles canvis.

 

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació