Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   Cursos d'Estiu   >   ALEMANY: OFERTA D'ESTIU DE MONOGRÀFICS EN LÍNIA 2020
ALEMANY: OFERTA D'ESTIU DE MONOGRÀFICS EN LÍNIA 2020

                                                      ALEMANY

                                                      DEUTSCH

                                                             

                                                 MATRICULA'T ARA                                                        

                                                             des de l'1 fins el 24 de juny

                        VIDEO-TUTORIAL DE COM FER LA MATRÍCULA EN LÍNIA

 

OFERTA DE CURSOS MONOGRÀFICS D'ALEMANY (cliqueu en el curs per més informació):

 

- INTRODUCCIÓ A L'ALEMANY, LA SEVA CULTURA I LA SEVA COMUNICACIÓ

Vols tenir un primer contacte amb aspectes sociolingüístics de la llengua alemanya? Vols superar el tòpic que l'alemany és "difícil"? Vols descobrir què hi ha a Frankfurt, a part de salsitxes i a Múnich, més enllà de la cervesa? Apunta't al curs d'Introducció a l'alemany i descobriràs tot això i molt més!

 
 

- DU BIST DRAN! B1

Hast du dein Niveau B1 (fast) erreicht, aber du fühlst dich immer noch unsicher beim Schreiben? Willst du deine Angst vorm Sprechen überwinden? Keine Blockaden mehr! Bei diesem Kurs wird jeder die Chance haben, etwas zu sagen!

 

 

INFORMACIÓ I CONTACTE:

Coordinació d'alemanyntrias2@xtec.cat (Núria Trias)

 

Informació important i preguntes freqüents


REQUISITS PER MATRICULAR-SE. En el cas d'adolesents, cal tenir el títol de graduat escolar o tenir aprovat el 2n curs d’ESO i complir 14 anys abans del 31 de desembre d'aquest any.

VacantsLes vacants que quedin després del període ordinari de preinscripció i matrícula s'oferiran fins a l'inici dels cursos. 

Matrícula presencialrestem a l'espera de les instruccions del Departament d'Educació sobre la viabilitat d'obrir els centres per gestions acadèmiques. Si fos possible, informarem a la nostra web dels dies habilitats per poder fer la matrícula presencialment a Secretaría. Precisament perquè no es pot garantir l'obertura de Secretaría per tràmits burocràtics, és important que els documents requerits s'adjuntin durant el procés de matrícula telemàtica (DNI, NIE o passaport de l'alumne (i pare/mare/tutor legal en cas dels menors), certificats acreditatius de nivell superats, document acreditatiu de reducció o exempció de taxes).

Matrícula gratuïta o amb exempcions. S'haurà d'adjuntar la documentació que ho acrediti durant el procés de matrícula telemàtica. Si no es fa arribar aquesta documentació la matrícula quedarà automàticament anul·lada. 

Nivell i test de nivell. Els alumnes que no siguin principiants absoluts o que no puguin acreditar el seu nivell (1r d'EOI o equivalent al nivell A1) han de realitzar una prova de nivell en línia després de formalitzar la matrícula telemàtica. Aquesta consta de preguntes d'opció múltiple i d'una producció escrita. Si el coordinador d'idioma ho creu necessari per acabar de definir l'anivellament, convocarà a l'alumant via mail/telèfon a la prova oral per videoconferència en un dia i hora concrets. S'avisa que hi ha un marge de temps de 5 dies hàbils per realitzar el test de nivell en línia a comptar des de la data de matriculació. Aquells alumnes que formalitzin la matrícula telemàtica entre el 15 i el 24 de juny han de fer el test de nivell el mateix dia obligatòriament. 

Els alumnes podran consultar el resultat del seu test de nivell la setmana anterior a l'inici de les classes en la mateixa web on es va dur a terme el test de nivell amb el número d'inscripció.

Retorn de taxes. En cas de renúncia per part de l’alumne, no es retornarà l’import de la matrícula una vegada iniciat el curs. Un cop iniciat el curs no es retornaran les taxes de la matrícula.

Sorteig. NO  ES FA CAP SORTEIG DE PLACES. La matrícula es fa directament i sense sorteig fins a omplir totes les places.

Ràtio. Els grups tenen un mínim de 12 alumnes i un màxim de 25.

Els menors han de presentar les autoritzacions necessàries adjuntades durant el procés de matrícula.

Avaluació . Els cursos d’estiu s’avaluen formalment i donen dret a un certificat. Aquells alumnes que hagin complert el requisit d’assistència, però que no hagin assolit els objectius del curs, tenen dret a un certificat d’assistència. En qualsevol dels casos, es requereix haver assistit a un 80% del curs per obtenir-lo.

Relació amb els cursos oficials. Aquests cursos no donen preferència a la matrícula del curs oficial.

Crèdits per a alumnes universitaris Els nostres cursos estan reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Algunes universitats reconeixen els cursos intensius de les EOI com a crèdits d’idioma de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

Professorat d'educació primària i secundàriaUna vegada finalitzat i superat qualsevol dels nostres cursos d'estiu, podreu enviar una fotocòpia compulsada del certificat al Departament d'Ensenyament perquè l'incorporin al vostre registre de formació XTEC.

ProgramesEls continguts dels programes de cada idioma s’adeqüen al currículum de les escoles oficials d’idiomes, però no són equivalents als cursos ordinaris de l’any acadèmic, que són de 130 hores lectives. 

 

Nota: Totes les informacions d’aquest web estan subjectes a possibles canvis.

 

 

 

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació