Avinguda Jordà, 18 - 08035 Barcelona  •  93 418 68 33  •  93 418 74 85  •  info@eoibcnvh.cat

Inici   >   TRASLLAT DE MATRÍCULA AL JULIOL
TRASLLAT DE MATRÍCULA AL JULIOL

ALUMNES D'UNA EOI DE CATALUNYA QUE SOL·LICITEN EL TRASLLAT A L'EOI VALL D'HEBRON

El trasllat de matrícula a l'EOI Vall d'Hebron es pot fer presencialment o bé per correu electrònic

PRESENCIALMENT

> La sol·licitud es farà presencialment a l'EOI Vall d'Hebron, de l'11 al 18 de juliol, en horari de secretaria (de 10.00 a 13.00 h). Cal demanar cita a l'aplicatiu de cita prèvia.

> En el moment de fer la matrícula, cal portar la documentació següent:

-Full de trasllat omplert.. 

-Comprovant de pagament de la  matrícula del curs 24-25. En cas de tenir una reducció o exempció de matrícula, cal portar la documentació acreditativa (carnet de família nombrosa, discapacitat, etc.).

PER CORREU ELECTRÒNIC

> La sol·licitud es farà a través del correu electrònic del 13 al 17 juliol (infoeoibcnvh@gmail.com). Més tard d'aquesta data ja no s'atendran peticions de trasllat.

> En el correu electrònic hi ha de constar la informació següent:

-Full de trasllat omplert.. 

-Comprovant de pagament de la  matrícula del curs 24-25. En cas de tenir una reducció o exempció de matrícula, cal enviar la documentació (carnet de família nombrosa, discapacitat, etc.).

> L'escola es posarà en contacte amb els alumnes, abans del 18 de juliol, a través del correu electrònic, per notificar l'acceptació  o la denegació del trasllat. En cas d'acceptació, NO ES POT DEMANAR EL TRASLLAT A ALTRES CENTRES.

Atenció!

-La informació dels grups i horaris ha de quedar molt clara per tal de formalitzar el trasllat

-Si és possible, s'aconsella indicar més d'un grup ja que potser la primera opció sol·licitada està plena.

-Si no s'adjunta la documentació descrita no es podrà formalitzar el tràmit.

 

ALUMNES DE L'EOI VALL D'HEBRON QUE SOL·LICITEN EL TRASLLAT A UNA ALTRA EOI DE CATALUNYA

> La sol·licitud es farà  l'11 i 12 de juliol a l'escola on es vulgui estudiar. Cal consultar a l'escola de destinació l'horari i el procediment de tramitació del trasllat.

> L'acceptació quedarà condicionada a la disponibilitat de places.

> L'escola es posarà en contacte amb els alumnes, a través dels mitjans que estableixi, per notificar l'acceptació  o la denegació del trasllat.

> En cas d'acceptació, el procés de trasllat ha d'haver acabat abans del 18 de juliol.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Més informació